VIDEO

Η συγκλονιστική καταγγελία της Μαρίας Καρυστιανού για τα Τέμπη

Η συγκλονιστική καταγγελία της Μαρίας Καρυστιανού για τα Τέμπη

Συγκλόνισε για άλλη μια φορά η Μαρία Καρυστιανού.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών-Θυμάτων Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού μιλάει για όλους και για όλα στις “Αντιθέσεις”, 396 ημέρες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου του 2023 στα Τέμπη. Δυστύχημα με τους 57 επισήμως νεκρούς, την μια αγνοούμενη και τους δεκάδες τραυματίες…

Η Μαρία Καρυστιανού, ανοίγει τον φάκελο όλων όσων βιώνουν οι οικογένειες, συγγενείς και φίλοι, των νεκρών και τραυματιών των Τεμπών και μιλάει για το συλλογικό τραύμα που προκάλεσε η τραγωδία στην Ελληνική κοινωνία, με τις διαστάσεις του και εκτός Ελλάδας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε: «Την Πέμπτη το πρωί πήγα στο σημείο και είδα ότι είχαν απομακρυνθεί σχεδόν όλα. Είχε παραμείνει στην άκρη μόνο ένα βαγόνι και κάτι συντρίμμια. Όλος ο υπόλοιπος χώρος είχε πατηθεί με χώμα φρέσκο. Ήταν ένας αστυνομικός εκεί και τον ρώτησα τι συμβαίνει εδώ… πού πήγαν τα βαγόνια… γιατί εδώ είναι τόπος εγκλήματος. Μου απάντησε: “Οι οδηγίες που έχουμε είναι ότι πρέπει να στρώσουμε το χώμα γιατί εδώ θα γίνει τρισάγιο”».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι