VIDEO

Η Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων
EPA/RITCHIE B. TONGO

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι έφτασαν στο τέλος τους.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 έφθασαν στο τέλος τους και η σκυτάλη δίνεται στο Λος Άντζελες, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028.

Από τις 26 Ιουλίου και την τελετή έναρξης, μέχρι σήμερα 11 Αυγούστου, η καρδιά του παγκόσμιου αθλητισμού χτύπησε στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα, με την αυλαία να ρίχνει η τελετή λήξης στο γήπεδο “Stade de France”.

Οι διοργανωτές εμφανίζονται να έχουν ετοιμάσει μία μεγάλη γιορτή στο Παρίσι για να… αποχαιρετήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την ελπίδα να προκαλέσουν λιγότερες αντιδράσεις σε σχέση με την τελετή έναρξης.

Όσον αφορά την ελληνική αποστολή, μετά την επιτυχημένη παρουσία με 8 μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ο Εμμανουήλ Καραλής και η Ευαγγελία Πλατανιώτη ως σημαιοφόροι, θα μπουν πρώτοι στο γήπεδο για την τελετή λήξης και το δικό τους “αντίο” στους αγώνες της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων θα αρχίσεις στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Αθλητές από 206 χώρες προσέφεραν μοναδικές στιγμές στο Παρίσι. Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα έχει σημαιοφόρους στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, τον Εμμανουήλ Καραλή και την Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Πηγή: newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι