Η Τυχεροπούλου δεν προλαβαίνει να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή

Βόλος: Επέμβαση της εισαγγελίας για νεκρά πρόβατα σε ρέμα κοντά στον Αλμυρό

Η σημαντική μάρτυρας στα σκάνδαλα του ΟΠΕΚΕΠΕ Παρασκευή Τυχεροπούλου, με επιστολή της στα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής, γνωστοποίησε την αδυναμία της να ανταποκριθεί στην προγραμματισμένη για την Τέταρτη, 15 Οκτωβρίου, κλήση για κατάθεση.

Η κ. Παρασκευή Τυχεροπουλου επικαλείται κώλυμα, καθώς, όπως αναφέρει στην επιστολή της, το επόμενο διάστημα, υποχρεούται να παρίσταται ως μάρτυρας σε τρεις δίκες, εκ των οποίων οι δύο έχουν πάρει αναβολή. Επικαλείται την παρουσία της σε δίκες συναφείς στις 16, 20, 21 και 31 Οκτωβρίου αλλά και οικογενειακούς λόγους που δεν της επιτρέπουν να καταθέσει “τουλάχιστον μέχρι τις 22 Οκτωβρίου”. Η ειδική επιστημονική συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο με τις αγροτικές επιδοτήσεις ζητά από τον πρόεδρο της Επιτροπής την αναβολή της κατάθεσης της, «μέχρι τουλάχιστον τις 22 Οκτωβρίου».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx