Η Βρετανία επαναλειτουργεί τα νοσοκομεία Covid-19

Η Βρετανία επαναλειτουργεί τα νοσοκομεία Covid-19

Η Βρετανία επαναλειτουργεί τα νοσοκομεία Covid-19 που χτίστηκαν στην αρχή της πανδημίας, μετά από τις 50.000 νέες περιπτώσεις κρουσμάτων σε 24 ώρες.

Σύμφωνα με το υπουργείο υγείας της Βρετανίας τα στοιχεία δείχνουν ότι σύντομα θα χρειαστούν περισσότερα κρεβάτια νοσηλείας για Covid-19 λόγω και της νέας μετάλλαξης. Ενώ κλείνει και τα δημοτικά σχολεία που θεωρήθηκαν περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερα από το νέο στέλεχος του ιού.

Μια έκθεση του Sky News ανέφερε ότι οι μονάδες εντατικής θεραπείας τριών νοσοκομείων στο Λονδίνο ήταν γεμάτες την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αναγκάζοντας τους ασθενείς να μεταφερθούν σε άλλα νοσοκομεία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι