Η Βρετανία για τις διερευνητικές

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Η βρετανική κυβέρνηση χαιρετίζει την ανακοίνωση περί επανέναρξης των διερευνητικών συνομιλιών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, με ανάρτηση της υφυπουργού Εξωτερικών Εξωτερικών Γουέντι Μόρτον στο Twitter.

«Τουρκία και Ελλάδα παραμένουν στενοί φίλοι του Ηνωμένου Βασιλείου και ισχυροί σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ», αναφέρει η Μόρτον. «Η βρετανική κυβέρνηση καλωσορίζει τη θετική απόφαση των δύο χωρών να ξαναρχίσουν τις συνομιλίες μέσα στον Ιανουάριο ώστε να επιδιώξουν την επίλυση των εντάσεων στο Αιγαίο. Αυτό θα βοηθήσει στο να διασφαλιστεί σταθερότητα και ευημερία στην Ανατολική Μεσόγειο», συμπληρώνει η Βρετανίδα υφυπουργός Εξωτερικών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι