Η Χαμάς απελευθέρωσε και έναν Ρώσο «για τις προσπάθειες του Πούτιν»

Η Χαμάς απελευθέρωσε και έναν Ρώσο «για τις προσπάθειες του Πούτιν»

Για την στήριξη του Πούτιν προς την Παλαιστίνη, η Χαμάς απελευθέρωσε και έναν Ρώσο όμηρο

Η Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα ότι απελευθέρωσε έναν όμηρο που είναι Ρώσος υπήκοος και ο οποίος είχε απαχθεί στις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ,  Η απελευθέρωση έγινε, όπως αναφέρει η Χαμάς, «σε απάντηση στις προσπάθειες του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και την υποστήριξή του στο παλαιστινιακό ζήτημα».

Δύο ομάδες ομήρων, συμπεριλαμβανομένων αλλοδαπών, έχουν ήδη απελευθερωθεί και μια τρίτη ομάδα αναμένεται να απελευθερωθεί αργότερα απόψε, με βάση τη συμφωνία εκεχειρίας που τέθηκε σε ισχύ την Παρασκευή. Το Κρεμλίνο καλεί τακτικά για κατάπαυση του πυρός στην Λωρίδα της Γάζας, επαναλαμβάνοντας ότι μια διαρκής ειρήνη στη Μέση Ανατολή απαιτεί τη δημιουργία παλαιστινιακού κράτους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx