Ιαπωνία: Έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα 45 λεπτά σε τρενάκι λούνα παρκ

Ιαπωνία: Έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα 45 λεπτά σε τρενάκι λούνα παρκ

Ένα τρενάκι του λούνα παρκ στην Οσάκα της Ιαπωνίας μετατράπηκε σε εφιάλτη για τους 32 επιβάτες του, αφού κάτι πήγε στραβά και ακινητοποιήθηκαν σε ύψος 50 μέτρων, αφήνοντάς τους κρεμασμένους ανάποδα επί 45 λεπτά.

Οι επιβάτες περίμεναν υπομονετικά και φοβισμένοι, καθώς δεν είχαν περιθώριο επιλογής. Μπόρεσαν να απομακρυνθούν μα ασφάλεια όταν έφθασαν εκεί τα σωστικά συνεργεία. Κανείς δεν τραυματίσθηκε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων του θεματικού πάρκου, το τρενάκι ακινητοποιήθηκε επειδή κάποιος από τους αισθητήρες εντόπισε πρόβλημα στη λειτουργία του, και έδωσε “εντολή” αυτομάτως να ακινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός. Ομως ακόμη δεν ξέρουν τι πήγε στραβά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι