Ιδού το “μυστικό όπλο” του Ερντογάν! Διά πάσαν νόσο και ασθένεια…

Ιδού το “μυστικό όπλο” του Ερντογάν! Διά πάσαν νόσο και ασθένεια…

Συμβουλές στους πολίτες της χώρας του για ευεξία και προστασία από ασθένειες έδωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με φόντο τον παγκόσμιο συναγερμό για τον κορονοϊό. Ο Ερντογάν διαβεβαίωσε πως η Άγκυρα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Σημείωσε, δε, πως η Τουρκία φρόντισε για τον ασφαλή επαναπατρισμό των Τούρκων υπηκόων που βρίσκονταν στην Κίνα. Παράλληλα, σύμφωνα με τη Milliyet, έδωσε τις δικές του συμβουλές για προστασία από τον ιό, αλλά και για ευεξία γενικότερα.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας συνέστησε προσεκτική διατροφή, καθώς και ξεκούραση, προκειμένου να είναι δυνατός ο οργανισμός. Αποκάλυψε, δε, πως ο ίδιος καταναλώνει κάθε πρωί μια κουταλιά πετιμέζι από μούρα, το οποίο του στέλνουν φίλοι του από το Ερζερούμ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι