Ηλεία: Ομογενής έσπρωξε τη γυναίκα του, που έπεσε από το μπαλκόνι

Πυροβολισμοί κατά μοτοσικλέτας τα ξημερώματα στη Νέα Σμύρνη - Δύο τραυματίες

Στο νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται 57χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Αυστρία, που τραυματίστηκε όταν ο 59χρονος πρώην σύντροφός της κλότσησε την καρέκλα στην οποία αυτή καθόταν στο μπαλκόνι, όπου όμως υποχώρησαν τα κάγκελα. Η Αυστριακή έπεσε τότε από ύψος 3 μέτρων.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο χωριό Κάτω Σαμικό Ηλείας χθες το απόγευμα. Το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα και οι καβγάδες τους ήταν από καιρό συνεχείς για λόγους ζηλοτυπίας, όπως λένε οι γείτονές τους. Η Αυστριακή είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο χωριό Κάτω Σαμικό εδώ και δέκα χρόνια, ενώ ο σύντροφός της είναι ομογενής από την Αυστραλία, καταγόμενος από το προαναφερόμενο χωριό. Το ζευγάρι συζούσε, αλλά κάποια στιγμή, μετά από χρόνιες διαφωνίες ή και για άλλους λόγους ο 59χρονος ξαναγύρισε στην Αυστραλία. Πρόσφατα επανήλθε. Ο 59χρονος συνελήφθη και η γυναίκα νοσηλεύεται με κάταγμα στον αυχένα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx