Ηλικιωμένος στη Νίκαια πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του και μετά αυτοκτόνησε

Ηλικιωμένος στη Νίκαια πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του και μετά αυτοκτόνησε

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην ΕΛ.ΑΣ καθώς ένας ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Νίκαιας, στην οδό Κυζικου 25, όταν ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε με δίκανο και σκότωσε τον γαμπρό του και κατόπιν αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με την ΕΡΤ η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 08:23.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και κατά τη διάρκεια της έρευνας βρήκαν δύο νεκρούς. Έναν 64χρονο ο οποίος είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη έχοντας πρόσφατα χωρίσει με τη σύζυγό του ενώ δίπλα του βρέθηκε νεκρός ο γαμπρός του, ηλικίας 39 ετών. Ο δράστης και αυτόχειρας πίστευε ότι η γυναίκα του μετά το χωρισμό τους είχε έρθει στο σπίτι της κόρης του στην Αθήνα, ζούσε μαζί με την κόρη του και τον γαμπρό του και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί.

Στη συνέχεια έστρεψε το κυνηγετικό όπλο προς το μέρος του και έδωσε τέλος στη ζωή του. Ο χώρος έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις που συνεχίζουν την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της δολοφονίας.

Πρόκειται για δεύτερο παρόμοιο έγκλημα που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα καθώς στις 24 Φεβρουαρίου 69χρονος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον 57χρονο γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα. Προς το παρόν είναι άγνωστο τι προηγήθηκε μεταξύ τους και οι λόγοι του νέου αυτού αδιανόητου εγκλήματος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι