Ημερομηνίες για πρόωρες εκλογές έδωσε “γαλάζιος” βουλευτής! (video)

Ημερομηνίες για πρόωρες εκλογές έδωσε "Γαλάζιος" βουλευτής! (video)

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Γιόγακας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα, έδωσε και συγκεκριμένες ημερομηνίες για πρόωρες εκλογές. Σύμφωνα με τον γαλάζιο βουλευτή, «θα πάμε σε εκλογές 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη». Διότι ο τουρισμός θα έχει πάει καλά και θα είναι μία καλή συγκυρία για τον πρωθυπουργό να προσφύγει στις κάλπες».

Στην επισήμανση του διευθυντή της εφημερίδας “Δημοκρατία” Δημήτρη Ριζούλη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυρίζεται πως είναι «θεσμικός» και για αυτό διαψεύδει την διενέργεια πρόωρων εκλογών, επιμένοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, ο βουλευτής άφησε τους πάντες άναυδους: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας διαψεύδει καθημερινά»!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι