Ινδία: Εκκενώθηκε το Ταζ Μαχάλ μετά από απειλή για βόμβα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Την κινητοποίηση των Αρχών στην Ινδία προκάλεσε απειλή για βόμβα στο ιστορικό μνημείο της χώρας Ταζ Μαχάλ. Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνα για να διαλευκανθεί εάν υπάρχει πράγματι κίνδυνος. Περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες του Ταζ Μαχάλ χρειάστηκε να εγκαταλείψουν τον χώρο μετά από απειλητικό τηλεφώνημα που έκανε άγνωστος.

Το εν λόγω άτομο κάλεσε την αστυνομία της περιοχής Ουτάρ Πραντές ισχυριζόμενος πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός μέσα στον χώρο του μαυσωλείου, ο οποίος μάλιστα θα εκραγεί σύντομα. ​Η κλήση έγινε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης «112». Στο σημείο έχουν σπεύσει μέλη της τοπικής αστυνομίας, αλλά και τις ειδικής μονάδας που είναι υπεύθυνη για την προστασία του μνημείου. Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στο σημείο, παραμένει ανοιχτό, όμως, το σενάριο να πρόκειται για φάρσα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι