Ινδία-κορονοϊός: Ρεκόρ 152.879 νέων κρουσμάτων σε ένα 24ωρο στην χώρα

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Η Ινδία κατέγραψε αριθμό ρεκόρ 152.879 νέων κρουσμάτων του κορονοϊού το προηγούμενο 24ωρο, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας που ανακοινώθηκαν σήμερα, εν μέσω έξαρσης ενός δεύτερου κύματος της επιδημίας που έχει φτάσει στα όριά τους τα νοσοκομεία σε διάφορα μέρη της χώρας.

Ο αριθμός των θανάτων από την COVID-19 που καταγράφηκαν το 24ωρο που πέρασε ανέρχεται σε 839 και είναι ο υψηλότερος σε περισσότερο από πέντε μήνες. Με αυτούς ανήλθε σε 169.275 ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους από την πανδημία στη χώρα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού στην Ινδία ανέρχεται πλέον σε 13,35 εκατομμύρια και είναι ο τρίτος υψηλότερος στον κόσμο, μετά τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι