Ιωάννινα: Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που εισήγαγε ναρκωτικά στις φυλακές

Ιωάννινα: Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που εισήγαγε ναρκωτικά στις φυλακές

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που συνελήφθη, μαζί με άλλα επτά άτομα, για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να διοχέτευε ναρκωτικά και να ξέπλενε χρήμα στο κατάστημα κράτησης των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος του συλληφθέντα αστυνομικού διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, ενώ παράλληλα τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Οι 8 συλληφθέντες, 5 γυναίκες και 3 άνδρες, θα οδηγηθούν αύριο ενώπιον την αρμόδιας ανακριτικής αρχής, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για την υπόθεση κυκλώματος διαφθοράς, ναρκωτικών και ξεπλύματος χρήματος στις φυλακές Ιωαννίνων.

Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται ο υποδιευθυντής των φυλακών, 2 διοικητικοί και 2 σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ένας αστυνομικός, ένας κρατούμενος και η σύντροφος ενός βαρυποινίτη.

Πηγή: ertnews.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι