Ιωάννινα: Σκότωσε τη θεία του για τα οικονομικά

Κέρκυρα: Νεκρός 68χρονος - Βρέθηκε στο σπίτι του με μαχαιριά στην ωμοπλάτη

Συνεληφθη ο ανιψιός μιας γυναίκας 62 ετών που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στο Περίβλεπτο Ιωαννίνων.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το φόνο από τον ανιψιό του θύματος, ο οποίος υποστήριξε αρχικά ότι πήγε στο σπίτι της θείας του για διάφορα θελήματα και τη βρήκε νεκρή. Ομως λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε ότι τη σκότωσε και είπε ότι τα κίνητρά του ήταν οικονομικά. Η καραμπίνα δεν είχε βρεθεί μέχρι να ομολογήσει -πιθανόν τώρα πλέον να ομολόγησε και για το πού έκρυψε το όπλο.

Όπως είπε γείτονάς της σε τοπικά μέσα, η άτυχη γυναίκα ήταν ευγενής άνθρωπος και ζουσε μέχρι πρόσφατα στην Αθήνα με την κόρη της. Είχε εγκατασταθεί στο χωριό τα δύο τελευταία χρόνια και ο ανιψιός της την επισκέπτονταν σχεδόν κάθε βράδυ, και την βοηθούσε σε κάποιες δουλειές και μερεμέτια που έκανε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της.

Πηγή: epirustvnews

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx