Ιωάννινα: Συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη

Ιωάννινα: Συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση Γιακουμάκη

Συνεχίζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων η δίκη των 9 ατόμων, πρώην σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση Γιακουμάκη. Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, με τους γονείς και την οικογένεια του άτυχου φοιτητή να παρακολουθούν συντετριμμένοι την διαδικασία.

Ένας πρώην συγκάτοικος του άτυχου φοιτητή, ο οποίος εκλήθη να καταθέσει από το δικαστήριο είπε ότι όλα όσα καταλογίζονται σε βάρος του Βαγγέλη ήταν πλάκες, ότι η «ομάδα των Κρητικών» ήταν μία γροθιά, ότι δεν υπήρχαν προβλήματα και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι κάποιοι Κρητικοί φοιτητές είχαν κρεμάσει από το παράθυρο τον άτυχο 19χρονο. Η διαδικασία συνεχίζεται.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version