ΗΠΑ – εκλογές: Ο Τραμπ υπόσχεται 10 εκ. νέες θέσεις εργασίας σε 10 μήνες…

Επιστολή αμερικανών βουλευτών σε Μπάιντεν για την πώληση F-16 στην Τουρκία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε ότι θα δημιουργήσει 10 εκατομμύρια θέσεις εργασίας μέσα σε διάστημα 10 μηνών, εν μέρει παραχωρώντας φορολογικά κίνητρα σε αμερικανικές εταιρείες που θα μεταφέρουν τις εγκαταστάσεις παραγωγής τους από την Κίνα στο αμερικανικό έδαφος.

Μιλώντας σε υποστηρικτές του, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα στη Μινεσότα, είπε ότι η κυβέρνησή του θα καταγγείλει τις ομοσπονδιακές συμβάσεις με εταιρείες που αναθέτουν τη δραστηριότητά τους σε μονάδες παραγωγής στην Κίνα. «Θα δημιουργήσουμε πιστώσεις φόρου για τις εταιρείες που θα φέρουν πίσω τις θέσεις εργασίας από την Κίνα στην Αμερική», δεσμεύτηκε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι