ΗΠΑ: Τσιμεντωμένο το κοριτσάκι, σκελετός στο πορτ μπαγκάζ το αγοράκι – Κρατούνται πατέρας και ερωμένη

ΗΠΑ: Τσιμεντωμένο το κοριτσάκι, σκελετός στο πορτ μπαγκάζ το αγοράκι – Κρατούνται πατέρας και ερωμένη

Ζευγάρι συνελήφθη προ διημέρου στο Πουέμπλο του Κολοράντο, καθώς προ εβδομάδων βρέθηκε τσιμενταρισμένη  σε απόμερη αποθήκη η 3 ετών κόρη του άνδρα. Προ εβδομάδος βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ οχήματος που ανήκε στην ερωμένη του και το οποίο είχε εγκαταλειφθεί σε αγροτικό χώρο, ο άτυχος 4χρονος γιος του –το αγοράκι ήταν μέσα σε βαλίτσα.

Είναι άγνωστο πότε ακριβώς πέθαναν ή δολοφονήθηκαν τα δύο παιδιά, καθώς κανείς στη γειτονιά δεν είχε καταγγείλει ότι χάθηκαν πριν από έξι χρόνια. Αν ζούσαν, θα ήταν 8 και 10 ετών αντίστοιχα. Δεν έχει αναφερθεί από την αστυνομία τίποτα για τα αίτια θανάτου.

Γείτονες είπαν ότι δεν είχαν δει τα παιδιά από το 2018, αλλά ουδείς δήλωσε εξαφάνιση και ο πατέρας εισέπραττε προνοιακά επιδόματα. Το ότι ήταν αγνοούμενα 6 χρόνια, αποκαλύφθηκε όταν βρέθηκαν τα πτώματα. Tο πρώτο, στο τσιμέντο, φέρεται να βρέθηκε από τυχαία καταγγελία για ένα κοντέινερ τσιμενταρισμένο σε αποθήκη. Εντοπίσθηκε μέσα στο τσιμέντο, που δεν ήταν πλήρως απλωμένο, το κορίτσι. Περίπου δέκα μέρες αργότερα, κατόπιν ερευνών αλλά και “ανώνυμης πληροφορίας”, βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ εγκαταλελειμμένου οχήματος το αγοράκι. Το όχημα ανήκε στην ερωμένη του πατέρα και η εξέταση DNA  των άτυχων παιδιών, έδειξε ότι ήταν γιος και κόρη του.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης γράφουν οτι δεν αποκλείεται να πέθαναν από εγκληματική αμέλεια του 36χρονου πατέρα και στη συνέχεια εκείνος και η συμβία του, να τα εξαφάνισαν για να μην βρεθούν στη φυλακή. Εξετάζεται και το ενδεχόμενο να τα σκότωσαν είτε μαζί είτε χωριστά. Είναι πάντως σχεδόν απίθανο να πέθαναν από φυσικά αίτια και τα δύο παιδιά και αν δεν συνέβη κάποιο ατύχημα ή δεν επεδείχθη κάποια σοβαρή αμέλεια, τότε πρόκειται σίγουρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Επισης διερευνάται αν το ζευγάρι είχε συνεργούς και αν ίσως υπάρχει θέμα παιδικής πορνογραφίας ή και σεξουαλικής κακοποίησης από τρίτους, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο των παιδιών.

Πρώτα συνελήφθη η 35χρονη συμβία του πατέρα, ενώ αυτός διέφυγε για δυο ημέρες και συνελήφθη χθες. Δεν γνωρίζουμε τίποτα για τη μητέρα των παιδιών και σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μάλλον δεν είναι η συλληφθείσα. Τα θύματα ήταν η Yesenia Dominguez και ο Jesus Dominguez Jr. όπως έδειξε η ανάλυση DNA.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι