Υπαινιγμοι Τραμπ ότι δεν τον προειδοποίησαν οι αρμόδιοι ενώ παρακολουθούσαν τον ύποπτο

Οι ρίζες του Τραμπισμού, η παγκόσμια επίδραση, η woke ατζέντα, η Ελλάδα & η Γεωπολιτική, Σταύρος Λυγερός

Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες Σάββατο στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ δεν τον προειδοποίησε, προτού αρχίσει την ομιλία το στην συγκέντρωση, παρά το γεγονός ότι παρακολουθούσαν τον ύποπτο και τον είχαν δει στη στέγη.

Ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού ρώτησε τον Τραμπ: «Έγιναν λάθη. Παρακολουθούσαν τον νεαρό επί σχεδόν μια ώρα, νωρίτερα. Κανείς δεν σας προειδοποίησε να μην αρχίσετε την ομιλία;»

«Κανείς δεν το ανέφερε, κανείς δεν είπε ότι υπήρχε πρόβλημα», απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ και συνέχισε λέγοντας: «Θα περίμενα για 15 λεπτά, θα μπορούσαν να πουν να περιμένουμε για 15 λεπτά, 20 λεπτά, 5 λεπτά, οτιδήποτε. Κανείς δεν μίλησε! Πώς ανέβηκε κάποιος σε εκείνη τη στέγη; Και γιατί δεν αναφέρθηκε, αφού τον είδαν πάνω στη στέγη;» διερωτήθηκε ο Τραμπ για τον 20χρονο δράστη Τόμας Μάθιου Κρουκς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι