Υπέκυψε στα τραύματά του ο 17χρονος που είχε σκοτώσει 28χρονο

Συνελήφθη 34χρονη που μαχαίρωσε τον 35χρονο σύντροφό της στο Κορδελιό

Πριν από τέσσερις ημέρες ένας 17χρονος Πακιστανός είχε μαχαιρώσει και σκοτώσει στη Θεσσαλονίκη 27χρονο ομοεθνή του. Εν συνεχεία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με το ίδιο μαχαίρι και νοσηλευόταν διασωληνωμένος. Σήμερα κατέληξε.

Ο 28χρονος είχε εκπνεύσει στο νοσοκομείο, όπου ειχε διακομιστεί μετά το μαχαίρωμα από τον έφηβο. Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίσθηκε και ο δράστης που αυτοτραυματίσθηκε. Τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου μεταξύ των δύο Πακιστανών παραμένουν άγνωστα και ερευνώνται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς σε τέτοια επεισόδια συνήθως ο δράστης δεν προσπαθεί να δώσει τέλος και στη δική του ζωή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι