Υπό το φόβο νέας έκρηξης διεκόπησαν προσωρινά οι έρευνες στο “Βιολάντα”

Υπό το φόβο νέας έκρηξης διεκόπησαν προσωρινά οι έρευνες στο “Βιολάντα”

Διακόπηκαν προσωρινά οι έρευνες στο εργοστάσιο της «Βιολάντα» στα Τρίκαλα, έξι ημέρες μετά το πολύνεκρο εργατικό δυστύχημα, καθώς υπάρχουν φόβοι νέας έκρηξης εξαιτίας της εκτεταμένης διαρροής προπανίου που έχει “ποτίσει” 25 μέτρα.

Η διαρροή στο εργοστάσιο «Βιολάντα» ήταν τόσο εκτεταμένη, με αποτέλεσμα το προπάνιο να είχε εισχωρήσει 25 μέτρα κάτω από το έδαφος. Παρά την προσωρινή διακοπή των ερευνών, συνεχίζονται οι διαδικασίες ελέγχου των τεχνικών στοιχείων και των εγγράφων από τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν παρατυπίες και αστοχίες, όπως η έλλειψη συστημάτων πυρασφάλειας στο υπόγειο όπου σημειώθηκε η έκρηξη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx