Υποκλοπές: Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατέθεσε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου ο Γιώργος Κύρτσος

Υποκλοπές: Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατέθεσε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου ο Γιώργος Κύρτσος

Δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του Γιάννη Μαντζουράνη, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος κατέθεσε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που διερευνά το σκάνδαλο των υποκλοπών, το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου.

Το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου που κατέθεσε ο κ. Κύρτσος καταγγέλλει, μεταξύ άλλων τις υποκλοπές στην Ελλάδα:

Ψηφισμα Ευρωκοινοβουλίου

«Ζητείται να συσχετισθεί στην υφ’ Υμών χειριζόμενη ποινική δικογραφία της υπόθεσης των παράνομων υποκλοπών, ώστε να συνεκτιμηθεί κατά τον σχηματισμό της δικανικής πεποίθησης σας μαζί με τα υπόλοιπα αποδεικτικά στοιχεία, που έχουν συγκεντρωθεί», όπως τονίζει η αίτηση που κατατέθηκε την Παρασκευή στον Άρειο Πάγο.

αίτηση-δήλωση

Στις αρχές του χρόνου, ο Γιώργος Κύρτσος είχε επισκεφτεί τον Άρειο Πάγο, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Γιάννη Μαντζουράνη, και κατέθεσε στον Αχιλλέα Ζήση για τη μήνυση που έχει υποβάλλει σε βάρος του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέων, της πρώην Εισαγγελέως Εφετών που ήταν αρμόδια Βασιλικής Βλάχου, της πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Συλλογής και Ανάλυσης Πληροφοριών Ευαγγελίας Γεωργακοπούλου, όπως και κατά παντός υπευθύνου, για την υπόθεση των υποκλοπών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι