Υπόθεση Αγίων Αναργύρων: Ο 39χρονος λέει ότι “δεν θυμάται” και ότι ήθελε το μαχαίρι για να σκοτωθεί

To τελευταίο αντίο στην 28χρονη Κυριακή - Τα ντοκουμέντα από το 100 και το Τμήμα,

Ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ενώ όταν είχε συλληφθεί είχε πει “δεν ήθελα να την έχει κανένας άλλος” (για την 28χρονη), τώρα λέει ότι δεν θυμάται τίποτα, ότι το μαχαίρι το είχε μαζί του για να αυτοκτονήσει και ότι έχει ψυχιατρικά προβλήματα.

«Δεν θυμάμαι τίποτα για εκείνη τη νύχτα. Θυμάμαι μόνο ότι ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου», ανέφερε στη λακωνική έγγραφη απολογία του σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ο 39χρονος.

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να σκοτωθώ μπροστά στα μάτια της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι» υποστήριξε ο 39χρονος.

Η ανακρίτρια έχει ορίσει ήδη να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Ο δράστης έχει μεταφερθεί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Οι γνωματεύσεις θα κρίνουν αν θα παραμείνει εκεί ή θα μεταφερθεί σε κελί στη δικαστική φυλακή. Στο παρελθόν έχει εγκλειστεί σε ψυχιατρικές κλινικές, αλλά δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει διάγνωση για ψυχιατρικό νόσημα ή όχι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι