Υπουργός Επικρατείας: Συμπαραστεκόμαστε στον Φρέντι Μπελέρη

Υπουργός Επικρατείας: Συμπαραστεκόμαστε στον Φρέντι Μπελέρη

«Πρέπει να αποκατασταθεί η δημοκρατική κανονικότητα στη Χειμάρρα», δήλωσε για το Φρέντι Μπελέρη ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου.

Τη συμπαράστασή του στον Φρέντι Μπελέρη και στο δικαίωμά του για μια δίκαιη δίκη που συνεχίζεται αύριο, εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του στα Τίρανα με τον φυλακισμένο δήμαρχο Χειμάρρας.

«Οι στιγμές είναι δύσκολες γι’ αυτό ήθελα να βρίσκομαι εδώ. Δυστυχώς, στη Χειμάρρα, η αρχή της λαϊκής κυριαρχίας δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη. Είναι ο μόνος δήμος σε όλη την Ευρώπη όπου ο καταψηφισμένος δήμαρχος συνεχίζει να ασκεί εξουσία, ενώ ο εκλεγμένος δήμαρχος στερείται του δημοκρατικού δικαιώματός του να ορκιστεί. Συμπαραστεκόμαστε στον Φρέντι Μπελέρη και στο δικαίωμά του για μια δίκαιη δίκη που συνεχίζεται αύριο.

»Θέλουμε το τεκμήριο της αθωότητάς του να γίνει απόλυτα σεβαστό από την αλβανική δικαιοσύνη. Πρέπει επιτέλους να βρεθεί μια δίκαιη λύση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κεκτημένου, του κράτους δικαίου και της αρχής καλής γειτονίας, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η δημοκρατική κανονικότητα στη Χειμάρρα» ανέφερε στη δήλωσή του ο Σταύρος Παπασταύρου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι