Ιράκ: Τρομοκρατική οργάνωση εκτέλεσε την επίθεση με ρουκέτες στην Αρμπίλ

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Ο ιρακινός στρατός κατηγόρησε τρομοκρατική οργάνωση ότι διέπραξε την επίθεση με ρουκέτες εναντίον θέσης στην Αρμπίλ, την πρωτεύουσα του ημιαυτόνομου θύλακα του ιρακινού Κουρδιστάν, διευκρινίζοντας ότι η ενέργεια αυτή δεν προκάλεσε θύματα.

Η επίθεση εξαπολύθηκε από την καρότσα ημιφορτηγού στη βόρεια επαρχία Νινευή, διευκρίνισε ο στρατός σε ανακοίνωσή του και πρόσθεσε ότι ο αξιωματικός ο οποίος είναι αρμόδιος για την ασφάλεια της περιοχής από όπου εκτοξεύθηκαν οι ρουκέτες τέθηκε σε διαθεσιμότητα καθ’ όσο διενεργείται έρευνα. «Το βράδυ της Τετάρτης μια τρομοκρατική επίθεση έβαλε στο στόχαστρο την Αρμπίλ εκτοξεύοντας πολλές ρουκέτες», ανέφερε η ανακοίνωση των ιρακινών ένοπλων δυνάμεων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι