Ηράκλειο: Γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον άνδρα της μπροστά στο παιδί τους

Ηράκλειο: Γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον άνδρα της μπροστά στο παιδί τους

Άλλη μια γυναίκα κατέληξε χθες στα επείγοντα του εφημερεύοντος Νοσοκομείου Ηρακλείου μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύζυγό της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 39χρονος άντρας και ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του στο σπίτι των γονιών του, σε ένα χωριό λίγο έξω από το Ηράκλειο, άρχισε να χτυπά την 33χρονη σύζυγό του στα χέρια και στη συνέχεια την έσπρωξε με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει με το πρόσωπο πάνω στην ξυλόσομπα του σπιτιού. Εκείνος, ωστόσο, συνέχισε να τη χτυπάει με βία στην πλάτη και στα χέρια, προκαλώντας τις σωματικές βλάβες.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για να λάβει τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο 39χρονος άντρας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι