Ιράν: 30χρονος σκότωσε 12 συγγενείς του

Ιράν: 30χρονος σκότωσε 12 συγγενείς του

Ένας 30χρονος άνδρας διαπληκτίσθηκε με συγγενείς του για άγνωστο λόγο και σκότωσε 12 από αυτούς με ένα καλάσνικοφ. Ανάμεσα στα θύματά του, ο πατέρας του και ένας αδελφός του.

Οι δολοφονίες έλαβαν χώρα σε ένα απομονωμένο χωριό της επαρχίας Κερμάν, στο νοτιοανατολικό Ιράν. Λίγο αργότερα πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δράστη αστυνομικοί. Σύμφωνα με ιρανικά μέσα, ο δράστης είχε λογοφέρει μια μέρα πριν με τα θετά αδέλφια του, τα οποία είχε κατ΄ αρχήν και ως βασικό στόχο όταν επανήλθε την επομένη με το καλάσνικοφ. Πυροβόλησε και άλλους τρεις, που επέζησαν με βαριά τραύματα.

Οι μαζικές δολοφονίες είναι σπάνιες στο Ιράν, όπου οι πολίτες επιτρέπεται να έχουν στην κατοχή τους μόνο κυνηγετικά όπλα. Πριν από δύο χρόνια, ένας απολυμένος υπάλληλος κρατικού οργανισμού στο δυτικό Ιράν πυροβόλησε και σκότωσε τρεις ανθρώπους, ενώ τραυμάτισε άλλους πέντε και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι