Ιράν: “Δεν έχουμε κόκκινες γραμμές όταν υπερασπιζόμαστε τη χώρα μας”

Ιράν: “Δεν έχουμε κόκκινες γραμμές όταν υπερασπιζόμαστε τη χώρα μας”

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι δεν συμμερίζεται τις δηλώσεις ξένων ηγετών περί “κόκκινων γραμμών” όσον αφορά στα εθνικά ζητήματα της χώρας.

«Οι ΗΠΑ παραδίδουν στο Ισραήλ πρωτοφανείς ποσότητες όπλων. Τώρα θέτουν σε κίνδυνο και τη ζωή των στρατευμάτων τους, αναθέτοντάς τους να χειριστούν τα αμερικανικά πυραυλικά συστήματα του Ισραήλ. Αν και έχουνε καταβάλει τρομερές προσπάθειες τις τελευταίες ημέρες να μείνει σε περιορισμένο πλαίσιο η σύγκρουση στην περιοχή, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχουμε κόκκινες γραμμές όταν πρόκειται για την υπεράσπιση του λαού και των συμφερόντων της χώρας μας»,  έγραψε σήμερα στο Χ (Τwitter) ο Ιρανός υπουργός των Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί, καθώς η ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής προετοιμάζεται για την επίθεση ανταπόδοσης του Ισραήλ, στην πρόσφατη πυραυλική επίθεση του Ιράν.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx