VIDEO

Ιράν: Φωτογραφίες από τα συντρίμμια του προεδρικού ελικοπτέρου

Ιράν: Φωτογραφίες από τα συντρίμμια του προεδρικού ελικοπτέρου

Οι φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής αποκαλύπτουν ότι ήταν αδύνατον να είχε επιβιώσει ο πρόεδρος και ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν. Ακόμα και σήμερα η ομίχλη είναι πολύ έντονη.

Εκτός από τις φωτογραφίες, αναρτούμε και το τελευταίο βίντεο όπου οι δύο πολιτικοί ήταν ζωντανοί και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα επακολουθούσε το μοιραίο.

Σε ένα βίντεο φαίνεται και μια καλυμμένη σορός. Πολλά μέσα θέτουν ερωτηματικό στο κατά πόσον επρόκειτο για ατύχημα, ενώ το Ισραήλ δηλώνει ότι δεν είχε καμία ανάμιξη σε αυτό. Δυστυχώς στο twitter υπάρχουν και πολλές αναρτήσεις ατόμων που επιχαίρουν, όπως υπήρχαν και αντίστοιχες όταν χαροπάλευε ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας.

Δεν βρήκαμε ούτε ένα βίντεο που να αναφέρεται και στους άλλους νεκρούς, τους φρουρούς, ίσως κάποιον γραμματέα των πολιτικών και φυσικά στο πλήρωμα. Όλοι μιλούν για τον πρόεδρο -που είναι λογικό- όμως η σιγή για τους υπόλοιπους νεκρούς δεν είναι λογική -είναι απάνθρωπη.

/

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx