Ιράν: Η αδράνεια των κυβερνήσεων και του ΟΗΕ ευθύνεται για το μακελειό στην Γάζα

Ιράν: Η αδράνεια των κυβερνήσεων και του ΟΗΕ ευθύνεται για το μακελειό στην Γάζα

Τί δήλωσε η Τεχεράνη.

Το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών επέρριψε την ευθύνη για την ισραηλινή επίθεση σε προσφυγικό καταυλισμό στη Γάζα κατά τη διάρκεια επιχείρησης διάσωσης ομήρων, στην “αδράνεια” των κυβερνήσεων ανά τον κόσμο και του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, μετέδωσαν σήμερα ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

“Αυτά τα φρικτά και αποτρόπαια εγκλήματα είναι το αποτέλεσμα της αδράνειας των κυβερνήσεων και των υπευθύνων διεθνών οργάνων, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, απέναντι σε οκτώ μήνες εγκλημάτων πολέμου και παραβιάσεων του σιωνιστικού καθεστώτος (Ισραήλ)”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ιρανικής διπλωματίας Νάσερ Κανανί.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι