Ιράν κατά Κούρδων και στο Ιράκ: 11 νεκροί από πυρά

Ιράν κατά Κούρδων και στο Ιράκ: 11 νεκροί από πυρά
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.

Οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης εκτόξευσαν επτά πυραύλους στο πλαίσιο της επίθεσης κατά Ιρανών Κούρδων αντιφρονούντων, που διατηρούν βάσεις στο Ιράκ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 11 άνθρωποι.

«Σε μία επιτυχή επιχείρηση, η αεροπορική δύναμη των Φρυορών, σε συνδυασμό με μονάδα μη επανδρωμένων αεροσκαφών του στρατού, στόχευσαν ένα κέντρο συνάντησης εγκληματικών οργανώσεων και κέντρο εκπαίδευσής τους με επτά μικρού βεληνεκούς πυραύλους επιφανείας», αναφέρουν στο ανακοινωθέν τους οι Φρουροί της Επανάστασης, που αναμεταδίδεται από το πρακτορείο Fars.

Αξιωματούχοι των Κούρδων του Ιράκ ανακοίνωσαν πως οι Ιρανοί έπληξαν χθες βάση των ένοπλων Ιρανών Κούρδων στο βόρειο Ιράκ, σκοτώνοντας 11 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι