Ίσως σοβαρά τραυματίας ο αστυνομικός από τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, στο περιθώριο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην κεντρική πλατεία με αφορμή τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής. Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός από ομάδα ατόμων.

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ φέρει τραύμα στο δεξί μέρος του κεφαλιού και στα πόδια, και αιμορραγούσε. Αγωνιώδεις ήταν οι κραυγές από συναδέλφους του για ασθενοφόρο που ήρθε μετά από περίπου μισή ώρα. Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Όπως φαίνεται από κάποια βίντεο ο αστυνομικός με τη μοτοσικλέτα αποκλείσθηκε μεταξύ διαδηλωτών, αυτοί τον έρριξαν από τη μηχανή και στη συνέχεια τον χτύπησαν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι