Ίσως το Μάιο εμβολιασθούν οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και εστίαση

Πρωτοβουλία της περιφέρειας Αττικής για Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Τον Μάιο θα εμβολιασθεί η ευπαθής ομάδα Β, όπου ανήκουν όσοι πάσχουν από σοβαρά νοσήματα αλλά κινδυνεύουν λιγότερο από την ομάδα ευπαθών Α η οποία και θα προηγηθεί (ήδη άνοιξε για αυτήν την Α ομάδα η πλατφόρμα των ραντεβού.). Ακολούθως θα αρχίσει ο εμβολιασμός ειδικών επαγγελματικών ομάδων, στις οποίες πιθανόν να συμπεριλαμβάνονται κaι οι εργαζόμενοι στον τουρισμό.

Στόχος ήταν αυτός ο κλάδος (o τουριστικός) να καλυφθεί νωρίτερα, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις παραδόσεις δόσεων εμβολίων. Στις ειδικές επαγγελματικές ομάδες είναι και οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, οι εργαζόμενοι στην εστίαση και οι διανομείς – ντιλίβερι, όπως και οι εκπαιδευτικοί και δικαστικοί και οι αστυνομικοί, λόγω συγχρωτισμού. Ο γενικός πληθυσμός θα ακολουθήσει τελευταίος. Τον εμβολιασμό ειδικών επαγγελματικών ομάδων των Μάιο προανήγγειλε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι