Ισπανία: “Κακώς έφυγε ο Χουάν Κάρλος”… δηλώνει το 63,3% των πολιτών

Ισπανία: “Κακώς έφυγε ο Χουάν Κάρλος”… δηλώνει το 63,3% των πολιτών

Περίπου τα 2/3 των Ισπανών πιστεύουν πως ο πρώην βασιλιάς Χουάν Κάρλος που έφυγε από τη χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από οικονομικό σκάνδαλο, δε θα έπρεπε να έχει φύγει στο εξωτερικό, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Ο Χουάν Κάρλος που παραιτήθηκε το 2014 υπέρ του υιού του Φελίπε, ανακοίνωσε ξαφνικά την απόφασή του να φύγει τη Δευτέρα. Ωστόσο, δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση για τον προορισμό του, πυροδοτώντας ένα διεθνές παιχνίδι εικασιών. Η δημοσκόπηση (SigmaDos) για λογαριασμό της συντηρητικής εφημερίδας “El Mundo” έδειξε ότι το 63,3% των συμμετεχόντων αισθάνθηκε ότι ήταν κακή ιδέα για τον 82χρονο πρώην μονάρχη να φύγει, ενώ ποσοστό 27,2% των συμμετεχόντων συμφωνούν με τη φυγή του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx