Ισπανικές πατέντες: Ο στρατός καλείται να κάνει…. ιχνηλάτηση των κρουσμάτων

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Ο Ισπανός πρωθυπουργός, Πέδρο Σάντσεθ, ανακοίνωσε σήμερα ότι καταφεύγει στον στρατό «για να στηρίξει τις περιφέρειες της Ισπανίας, οι οποίες έχουν αρμοδιότητες στην καταπολέμηση των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού».

«Η ισπανική κυβέρνηση θα θέσει στη διάθεση των περιφερειών το δυναμικό των ενόπλων δυνάμεων για να πραγματοποιούν την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων», δήλωσε ο Σάντσεθ στη διάρκεια τηλεοπτικής ομιλίας του και διευκρίνισε πως επί τούτου, θα αναπτυχθεί δύναμη 2.000 στρατιωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση ήθελε οι στρατιωτικοί να συμμετέχουν στην επιτήρηση της καραντίνας σε πολλές περιοχές όπου χρειάζονται μερικά και τοπικά lockdown αλλά υπήρξαν αντιδράσεις, οπότε επισήμως τουλάχιστον, οι στρατιώτες στέλλονται στο μέτωπο της ιχνηλάτησης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι