Ισπανική εταιρεία έφτιαξε μάσκα που αλλάζει χρώμα όταν ο χρήστης έχει πυρετό

Ισπανική εταιρεία έφτιαξε μάσκα που αλλάζει χρώμα όταν ο χρήστης έχει πυρετό

Η Ισπανική εταιρεία Colorprint Fashion, κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα ύφασμα που αλλάζει χρώμα όταν η θερμοκρασία του χρήστη φθάσει τους 37,5 ºC και το χρησιμοποιεί για προστατευτικές μάσκες

Αυτό το καινοτόμο ύφασμα, αντιδρά στην αυξημένη θερμοκρασία σώματος και έχει εγκριθεί για χρήση σε προστατευτικές μάσκες από το Textile Technological Institute (AITEX), πιστοποιώντας την αποτελεσματικότητά του για την προστασία από τον COVID-19.

Σύμφωνα με την εταιρία, εκτός από τις μάσκες, έχει αναπτύξει και άλλα προϊόντα που στοχεύουν στον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19, όπως βραχιόλια ή μπαλώματα ικανά να εντοπίσουν γρήγορα και εύκολα την ενδεχόμενη αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι