Ισπανός ευνούχισε και σκότωσε με σπαθί σαμουράι τον αντεραστή του

Ισπανός ευνούχισε και σκότωσε με σπαθί σαμουράι τον αντεραστή του

Ένας 50χρονος Ισπανός επιχειρηματίας και πιλότος δεν άντεξε τον χωρισμό με την 48χρονη σύζυγό του μετά από 12 χρόνια γάμου, και την παρακολούθησε μετά το διαζύγιό τους, για να εκδικηθεί τον αντεραστή του.

Ο άτυχος Πορτογάλος, ένας άνδρας 53 ετών, με τον οποίο η πρώην σύζυγος θα περνούσε δύο εβδομάδες διακοπών σε πορτογαλικό χωριό, υπέστη πολλά βασανιστήρια από τον δράστη, ο οποίος είχε δέσει την γυναίκα σε μια καρέκλα για να παρακολουθεί. Όταν ο 53χρονος ξεψύχησε και ο πρώην σύζυγος έφυγε, η 48χρονη κατάφερε να λυθεί και να ζητήσει βοήθεια.

Η Αστυνομία αναζήτησε τον πρώην σύζυγο και όταν βρήκε το αυτοκίνητό του, βρήκε και τον ίδιο -είχε αυτοκτονησει πέφτοντας από μια γέφυρα.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας είχε βάλει μηχανισμό παρακολούθησης στο τζιπ της πρώην συζύγου του από τον Μάρτιο που εξεδόθη το διαζύγιό τους. Έτσι εντόπισε και τον τόπο διακοπών της. Μπήκε κατά πληροφορίες από το παράθυρο και αιφνιδίασε το ζευγάρι, που σίγουρα δεν περίμενε αυτήν την κλιμάκωση. Είχε δε μαζί του διάφορα μαχαίρια εκτός από το σπαθί των σαμουράι. Προσφάτως είχε αναζητήσει και βοήθεια ψυχολόγου, αλλά προφανώς κάτι δεν έγινε σωστά και ο 50χρονος δεν ήλεγχε πλέον τις πράξεις του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι