Ισραήλ: Εντοπίσαμε σήραγγα της Χαμάς σε νοσοκομείο

Ισραήλ: Εντοπίσαμε σήραγγα της Χαμάς σε νοσοκομείο

Το Ισραήλ υποστηρίζει ότι εντόπισε σήραγγα της Χαμάς σε νοσοκομείο, καθώς και φορτηγό με οπλισμό κοντά στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν απόψε ότι εντόπισαν υπόγεια σήραγγα και οπλισμό της Χαμάς κατά τη διάρκεια επιχείρησης στο νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας. Σε βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα, διακρίνονται ισραηλινοί στρατιώτες στην είσοδο υπόγειας σήραγγας που όπως είπαν, εντόπισαν μεταξύ δύο κτιρίων του νοσοκομείου.

Λίγο μακρύτερα, εντοπίστηκε φορτηγό με οπλισμό που φέρεται να ανήκει σε μαχητές της Χαμάς. Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έχουν κατ’ επανάληψη τονίσει πως η Χαμάς χρησιμοποιεί νοσοκομεία ως ορμητήρια για τις επιθέσεις της. Από την πλευρά της, η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση διαψεύδει τους ισχυρισμούς αυτούς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι