Ισραήλ: “Εξοντώσαμε την στρατιωτική δομή της Χαμάς στην Βόρεια Γάζα”

Ισραήλ: “Εξοντώσαμε την στρατιωτική δομή της Χαμάς στην Βόρεια Γάζα”

“Θα το κάνουμε αυτό διαφορετικά … χρειάζεται χρόνος, δεν υπάρχει σύντομος δρόμος στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του IDF, την στιγμή που ο πόλεμος εισέρχεται αύριο, Κυριακή, στον τέταρτο μήνα του.

Ο  ισραηλινός στρατός ολοκλήρωσε την εξάρθρωση της “στρατιωτικής δομής” του παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς στη βόρεια Γάζα, με εκπρόσωπο του IDF να ανακοινώνει πως σκότωσαν σχεδόν 8.000 μαχητές στην περιοχή αυτή.

Ο στρατός κατέσχεσε επίσης δεκάδες χιλιάδες όπλα σε αυτήν την περιοχή και εκατομμύρια έγγραφα, δήλωσε ο Ντάνιελ Χαγκάρι σε διαδικτυακή ενημέρωση των δημοσιογράφων: “Εστιάζουμε τώρα στην εξάρθρωση της Χαμάς στο κέντρο και στον νότο της Λωρίδας της Γάζας”.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι