Ισραήλ – κορονοϊός: 16 νέοι θάνατοι, 1.658 νέα κρούσματα στην χώρα

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι τις προηγούμενες 24 ώρες κατέγραψε άλλους δεκαέξι θανάτους ασθενών εξαιτίας της COVID-19 και ακόμη 1.658 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με τον απολογισμό της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα αυτή να ανέρχεται έτσι σε 708 νεκρούς επί συνόλου 96.409 ανθρώπων που έχει διαγνωστεί πως προσβλήθηκαν.

Ο αριθμός των θανάτων είναι ο δεύτερος υψηλότερος μέσα σε 24 ώρες αφότου ο κορονοϊός άρχισε να εξαπλώνεται στην ισραηλινή επικράτεια, στα τέλη του Φεβρουαρίου. Οι ασθενείς που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση αυξήθηκε σε 404 από το σύνολο των 822 που έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία. Τα λεγόμενα ενεργά κρούσματα μειώθηκαν σε 23.711. Το ίδιο διάστημα, άλλοι 1.699 άνθρωποι κρίθηκε πως αποθεραπεύτηκαν και έλαβαν εξιτήρια από νοσοκομεία. Το σύνολο των ανθρώπων που έχουν ιαθεί έφθασε τους 71.990.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι