Ισραήλ – κορονοϊός: 9 νέοι θάνατοι, 1.871 νέα κρούσματα σε 24 ώρες

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε χθες Τρίτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν εννέα νέοι θάνατοι ασθενών εξαιτίας της COVID-19 και 1.871 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2. Ο απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα έχει πλέον φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 622 νεκρούς επί συνόλου 86.593 μολύνσεων.

Ο αριθμός των λεγόμενων ενεργών κρουσμάτων αυξήθηκε σε 25.889. Ο αριθμός των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση μειώθηκε από τους 388 σε 375. Οι άνθρωποι που έχουν ιαθεί αυξήθηκαν κατά 1.082 στους 60.080. Νωρίτερα χθες η κεντρική τράπεζα του Ισραήλ προειδοποίησε ότι τυχόν νέα περιοριστικά μέτρα ή ακόμη η επιβολή εθνικού lockdown θα ήγειρε σημαντικό κίνδυνο για τη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας. Εξαιτίας του λεγόμενου δεύτερου κύματος και του υψηλού δείκτη θνητότητας, η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου αναμένεται να εξετάσει την επόμενη εβδομάδα το ενδεχόμενο επανεπιβολής περιοριστικών μέτρων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι