Ισραήλ: Ο στρατός ανακοίνωσε τη διάσωση ενός ομήρου στη Γάζα

Ισραήλ: Ο στρατός ανακοίνωσε τη διάσωση ενός ομήρου στη Γάζα
ISRAEL - OCTOBER 12: Israeli tanks move near Gaza border as Israeli army deploys military vehicles around the Gaza Strip, Israel on October 12, 2023. (Photo by Mostafa Alkharouf/Anadolu via Getty Images)

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι διέσωσε τον Κάιντ Φαρχάν Αλκάντι, έναν Βεδουίνο από το νότιο Ισραήλ, όμηρο στη Λωρίδα της Γάζας, κατά τη διάρκεια “περίπλοκης επιχείρησης”, στο νότιο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα.

“Ο στρατός και η Σιν Μπετ”, η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών, “διέσωσαν τον όμηρο Κάιντ Φαρχάν Αλκάντι, 52 ετών, από τη Ραχάτ”, μία βεδουίνικη πόλη στην έρημο της Νεγκέβ, “που είχε απαχθεί από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς και είχε οδηγηθεί στη Λωρίδα της Γάζας στις 7 Οκτωβρίου”, αναφέρει σε μια ανακοίνωση ο στρατός, προσθέτοντας ότι η ιατρική κατάσταση του ομήρου είναι φυσιολογική.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx