Ισραήλ: Πάνω από 1.200 κρούσματα του νέου κορονοϊού σε 24 ώρες

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 1.219 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό στη χώρα να φθάνει τους 823.726.

Παράλληλα, οι θάνατοι 6 ασθενών με την COVID-19 αύξησαν τον απολογισμό της πανδημίας στους 6.053 νεκρούς ως αυτό το στάδιο. Ο αριθμός των επιλεγόμενων ενεργών κρουσμάτων μειώθηκε στα 24.429. Τουλάχιστον 5,18 εκατ. κάτοικοι του Ισραήλ έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου τους για τον νέο κορονοϊό — το 55,7% των πολιτών εκατοστιαία — από την έναρξη της εκστρατείας μαζικής ανοσοποίησης την 20ή Δεκεμβρίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι