Ισραήλ: Πέντε όμηροι είναι νεκροί

Ισραήλ: Πέντε όμηροι είναι νεκροί

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε τον θάνατο πέντε ομήρων που κρατούνταν στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του, διευκρινίζοντας ότι ενημέρωσε τις οικογένειες των θανόντων.

«Τις τελευταίες ημέρες, ο ισραηλινός στρατός και η αστυνομία ενημέρωσαν τις οικογένειες των ομήρων Ελιγιαχού Μαργκαλίτ, Μάγια Γκόρεν, Ρόνεν ‘Ενγκελ και ‘Αριε Ζαλμάνοβιτς για τον θάνατό τους. Βεβαιωθήκαμε από επιτροπή εμπειρογνωμόνων και από πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών”, είπε. Ο ίδιος ενημέρωσε ότι Ισραηλινοί παρέλαβαν την σορό του ομήρου Οφίρ Τζαρφάτι για να ταφεί στο Ισραήλ. Το Ισραήλ εκτιμά ότι από τους σχεδόν 240 ανθρώπους που απήχθησαν στις 7 Οκτωβρίου και μεταφέρθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας, 137 εξακολουθούν να κρατούνται εκεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι