Ισραηλινά ΜΜΕ: Ο στρατός εντόπισε και έσωσε τέσσερις ομήρους της Χαμάς στη Γάζα

"Αχτίδα" ελπίδας - Η Χαμάς "βλέπει θετικά" τον νέο οδικό χάρτη για κατάπαυση του πυρός

Ο στρατός του Ισραήλ φέρεται να εντόπισε και να διέσωσε τέσσερις ομήρους της Χαμάς στη Γάζα, σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα.

Οι τέσσερις όμηροι είχαν απαχθεί την 7η Οκτωβρίου από το Ισραήλ και έκτοτε κρατούνταν σε μυστικές τοποθεσίες της Γάζας. Σύμφωνα με το Times of Israel, πρόκειται για τους Noa Argamani, Almog Meir Jan, Andrey Kozlov και Shlomi Ziv. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διασώθηκαν οι 4 όμηροι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Οι διασωθέντες είναι όλοι σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, ενώ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Tel Hashomer για περαιτέρω εξετάσεις. Παράλληλα με τις επιχειρήσεις το Ισραήλ εξαπέλυσε σφοδρές αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα, με τη Χαμάς να κάνει λόγο για μεγάλο αριθμό θυμάτων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι