Ισραηλινά πλήγματα σε προσφυγικό καταυλισμό της Γάζας – Τουλάχιστον 274 νεκροί!

Ισραηλινά πλήγματα σε προσφυγικό καταυλισμό της Γάζας – Τουλάχιστον 274 νεκροί!
TOPSHOT - Palestinians inspect the damage to a building in the city of Nuseirat in the central Gaza Strip on April 18, 2024, amid ongoing battles between Israel and the militant Hamas group. (Photo by AFP) (Photo by -/AFP via Getty Images)

Τουλάχιστον 274 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και 698 τραυματίστηκαν σε ισραηλινά πλήγματα στον προσφυγικό καταυλισμό αλ Νουσέιρατ στην κεντρική Γάζα χθες, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

 

Στις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 37.084 Παλαιστίνιοι και έχουν τραυματιστεί 84.494 από την 7η Οκτωβρίου, αναφέρει το υπουργείο σε μια ανακοίνωση.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι