Ιταλίδα σκοτώθηκε μπροστά στα παιδιά της – “Πιάστηκαν” τα ρούχα της στο τελεφερίκ

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών σκοτώθηκε στην Ιταλία, όταν την παρέσυρε σε γκρεμό τελεφερίκ που ενεργοποιήθηκε ξαφνικά “γραπώνοντας” την από τα ρούχα. Ο σύζυγος και τα δύο παιδιά, ηλικίας 5 και 8 ετών αντίστοιχα, ήταν αυτόπτες.

Η ηλικίας 41 ετών Margerita Lega βρισκόταν με την οικογένειά της για διακοπές στην Calasca Castiglione,  στις ιταλικές Άλπεις, στην περιφέρεια του Πεδεμοντίου. Φόρτωνε αποσκευές σε ένα μικρό τελεφερίκ που δεν μεταφέρει ανθρώπους αλλά μόνον βαλίτσες, όταν ένα άκρο του άρπαξε τα ρούχα που φορούσε και ξαφνικά πήρε μπρος, σέρνοντάς την στη άκρη του γκρεμού προτού η γυναίκα προλάβει να αντιδράσει. Το ρούχο σκίστηκε όταν πια ήταν αργά, η μητέρα τω δύο ανηλίκων κατάφερε να κρατηθεί για πολύ λίγο στην άκρη του γκρεμού για δυστυχώς έπεσε από ύψος 150 μέτρων.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης γράφουν ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος και οι διασώστες που έφθασαν με μεγάλη δυσκολία στο σημείο της πτώσης, δεν μπορούσαν πλέον να κάνουν τίποτα για να τη σώσουν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx