Ιταλός προσπάθησε να κάψει ζωντανή την 60χρονη συμβία του μέσα στο ΙΧ τους και μετά την συνέθλιψε

Ιταλός προσπάθησε να κάψει ζωντανή την 60χρονη συμβία του μέσα στο ΙΧ τους και μετά την συνέθλιψε

Ενας 65χρονος Ιταλός με βεβαρημένο ποινικό μητρώο προσπάθησε να κάψει ζωντανή τη γυναίκα του μέσα στο ΙΧ τους στην Απουλία της Κάτω Ιταλίας, σε σχετικά κεντρικό δρόμο, και όταν εκείνη κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο ΙΧ εκείνος την πρόλαβε και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει. Περαστική τράβηξε βίντεο από την άνιση μάχη της 60χρονης.

Η γυναίκα υπέκυψε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο, εξαιτίας των συντριπτικών καταγμάτων που υπέστη όταν ο άντρας της στραγγαλίζοντάς την έπεσε πάνω της με όλο του το βάρος. Όταν ο άνδρας ώρες αργότερα συνελήφθη, υποστήριξε ότι το ΙΧ άρπαξε φωτιά από λάθος της συζύγου του και ότι εκείνος προσπαθούσε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Ομως προτού ξεψυχήσει η γυναίκα στο νοσοκομείο, είπε στην κόρη της όλα όσα είχαν συμβεί,  ενώ τους ισχυρισμούς του άνδρα διαψεύδει και η περαστική που τράβηξε το βίντεο.

Σύμφωνα με κάποια ιταλικά μέσα, το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να έχει συρθεί μερικά μέτρα πιο πέρα από το αμάξι και τον άντρα να προσπαθεί να την πνίξει. Αν αληθεύει η πληροφορία ότι η στιγμή απαθανατίστηκε από τρία άτομα και όχι από ένα, τίθεται το ερώτημα γιατί δεν τον σταμάτησαν οι τρεις τους. Όπως κατέθεσαν -αν βεβαίως ευσταθούν οι πληροφορίες κάποιων ιταλικών μέσων- ο άντρας σταμάτησε για ένα λεπτό όταν οι τρεις που βιντεοσκοπούσαν του έβαλαν τις φωνές, αλλά αμέσως μετά όρμησε ξανά επάνω στην σχεδόν λιπόθυμη γυναίκα του για να την αποτελειώσει. Έφυγε μόνον όταν άκουσε σειρήνες και μάλιστα πήρε την τσάντα του θύματος. Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο σπίτι του ζευγαριού.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx