K. Μητσοτάκης: Σε 42 ημέρες θα πετύχουμε την πρώτη μεγάλη νίκη

K. Μητσοτάκης: Σε 42 ημέρες θα πετύχουμε την πρώτη μεγάλη νίκη

«Το αποτέλεσμα στις 26/5 πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία ότι στο δεύτερο ημίχρονο σημειώνεται μια μεγάλη αλλαγή» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παρουσίαση του Ευρωλογίστρου της ΝΔ.

Κάλεσε τους ψηφοφόρους να «πολεμήσουν την αποχή»: «Για την φωτινή Ελλάδα πρέπει να πολεμήσουμε την αποχή και να ψηφίσουμε στα κάλπε. Σας καλωσορίζω να υπηρετήσω μια φωτίνη Ελλάδα »είπε.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «κάθε ένας από τους 42 υποψηφίους εκφράζει κάτι διαφορετικό, έχουμε προετοιμασμένους μπαρόκοκοπνημένους στελέχη, έχουμε παλιούς αγώνες αλλά και πολλούς νέους ανθρώπους που έκαναν για πρώτη φορά το βολικό βήμα να εκτίθενται στη λαϊκή ψηφοφορία».
Οπως δήλωσε «είδατε κυρίως ανθρώπους με ποιότητα γιατί αυτό ξεχωρίζει την ΝΔ από τα υπόλοιπα κόμματα. Οι επιλογές ήταν δύσκολες αλλά δημιούργησαν την ψηφοφορία με κριτήριο την αξιοκρατία. Σε 42 ημέρες από σήμερα η ΝΔ θα επιτύχει την πρώτη μεγάλη νίκη με προπορευόμενους 42 εξαιρετικούς υποψηφίους ».

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε ότι «στις 28 Μαΐου συμπληρώνονται ακριβώς 40 χρόνια από την ημέρα που ο Κώστας Καραμανλής υπέγραψε την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, πηγαίνοντας αντιμέτωπη με την κοινή γνώμη», σημειώνοντας ότι «η ΝΔ ήταν πάντα ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην Ευρώπη και αυτή που τον Αύγουστο του 2015 κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Πράξαμε το εθνικό μας καθήκον, όπως θα συνεχίσουμε να κάνουμε πάντα όταν το απαιτούν οι περιστάσεις ».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις κρίσιμες αποφάσεις που θα κληθούν να πάρουν την Ευρώπη σε θέματα όπως η ασφάλεια και η φύλαξη των συνόρων.

«Ανοίγεται μπροστά μας νέος δρόμος με νέες προκλήσεις σε μια Ευρώπη που αλλάζει. Τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι κρίσιμα για την ΕΕ », δήλωσε επίσης.

Τέλος απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους ο κ. Μητσοτάκης είπε πως «το αποτέλεσμα στις 26/5 πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία ότι στο 2ο ημίχρονο έρχεται μια μεγάλη αλλαγή. Για την φωτεινή Ελλάδα πρέπει να πολεμήσουμε την αποχή και να ψηφίσουμε στις κάλπες. Σας καλώ να υπηρετήσουμε μια φωτεινή Ελλάδα».

iefimerida.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι