Κ. Βελόπουλος: Συνάντηση με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Σινά Δαμιανό είχε σήμερα στην βουλή

Κ. Βελόπουλος: Συνάντηση με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Σινά Δαμιανό είχε σήμερα στην βουλή

Συνάντηση με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ, Δαμιανό, είχε σήμερα στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος «ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης για όσα έκανε και κάνει για την Μονή Σινά, είχε έναν ιδιαίτερα φιλικό διάλογο με τον κ. Βελόπουλο, ο οποίος δεσμεύτηκε να κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε να βοηθηθεί η Μονή και οι μοναχοί διότι -όπως επεσήμανε- είναι υποχρέωση όλων των Ελλήνων να υποστηρίξουν τα δίκαια ιστορικά, θρησκευτικά αιτήματα μιας Μονής αιώνων.

Ο κ. Βελόπουλος υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου ο Πρόεδρος της Βουλής να απευθύνει πρόσκληση στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Δαμιανό, για να μιλήσει στην ολομέλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, υπογραμμίζοντας ότι είναι θέμα κυβερνήσεως και “εμείς πιέζουμε όσο μπορούμε, ώστε να πείσουμε την ελληνική κυβέρνηση να βοηθήσει τη Μονή”».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx